Badgehouders en medisch personeel


Met een badgehouder van Keycords.nl is medisch personeel beter te herkennen.

Badgehouders zijn handig voor het herkenbaar maken van medewerkers in de zorg. Patiënten die een ziekenhuis bezoeken of langer in een ziekenhuis moeten verblijven zijn vaak een beetje gespannen. Daarbij hebben ze op een dag te maken met veel medewerkers die zich om de patiënt bekommeren en waarmee ze soms kort, maar soms ook langer, een gesprek hebben. Het eerste dat de betreffende zorgmedewerker doet is zijn of haar naam noemen. De praktijk leert dat de patiënt dit wel hoort maar bijna nooit onthoudt. Dit is niet zo vreemd. Onderzoek leert dat mensen slechts 10% van wat ze horen ook onthouden. Als het gaat om lezen stijgt dit al naar 20% en als het gaat om zien is er echt winst te halen. Dan onthoudt een mens gemiddeld maar liefst 80%.

Bovenstaand is misschien wel het belangrijkste voordeel van de badgehouder voor zorgpersoneel.

Keycords.nl levert badgehouders met keycords, ook wel een keycord badge genoemd, in bijna alle kleuren en maten. De badge houder leveren we in verschillende maten. Bij het grote formaat badgehouder is er voldoende ruimte voor de naam en functie van de zorgmedewerker. Zo kan de patiënt beter onthouden met wie hij of zij gesproken heeft. Maar de keycord badge kan uiteraard ook dienen als toegangsbewijs/ -scanner. Beveiliging speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving en niet iedereen mag zomaar overal toegang toe krijgen. Dan is een Badgehouder met naam, functie en toegangstag de oplossing.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen als het gaat om badgehouders of wel een keycord badge voor uw zorgmedewerkers

Maten Keycord badge


Badges


Wil u meer lezen over badgehouders? Klik hier.