Een bedrukte kofferriemMisschien is een bedrukte kofferriem op dit moment wel het leukste relatiegeschenk om te geven en om te krijgen. Want wat hebben vele van ons zin om weer op reis te gaan!

Maar als we dan weer mogen reizen herkennen we allemaal het probleem van openspringende bagage en hopen altijd dat het anderen en niet onszelf overkomt. We hopen stiekem dat die open koffer op de bagageband niet van ons is maar van een ander. Een kofferriem kan veel ellende voorkomen. De kans dat uw koffer openspringt met een goede kofferriem van Keycords.nl is nagenoeg nul. Daarbij is een kofferriem een goed en milieuvriendelijk alternatief ten opzichte van het insealen van een koffer. Natuurlijk beschermt het insealen ook perfect tegen het openspringen van een koffer maar het is eenmalig en dus niet goed voor het milieu en daarbij is het lastig te verwijderen. Vaak heb je hiervoor een schaar of een mesje nodig en u raadt het al, die zitten in de koffer want die mogen immers niet mee in de handbagage.

Wij van Keycords.nl leveren mooie kofferriemen. U kunt kiezen voor een bedrukte, zelfs full colour, kofferriem of een geborduurde kofferriem. Bespreek met ons de mogelijkheden en laat uw naam en logo mee op reis gaan met uw klanten en opdrachtgevers. Het leuke van een kofferriem als relatiegeschenk is dat de kans dat de ontvanger dankbaar gebruik maakt van dit geschenk wel heel groot is. Immers hoe veilig en praktisch is het gebruik van een kofferriem. Niet alleen als je per vliegtuig reist maar ook als je per trein of per auto reist. Een kofferriem reduceert de kans dat de volle koffer openspringt. Ook als je slechts een stukje loopt van auto naar hotel is het fijn te weten dat de koffer veilig gesloten is en blijft.

Meer weten over de mogelijkheden, de aantallen en de prijzen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag als het gaat om een bedrukte kofferriem.

 0297 32 51 68
 info@keycords.nl

                                Bedrukte kofferriem