Keycord badge


Ondernemingsvereniging kiest steeds vaker voor een Keycord Badge.

Een ondernemingsvereniging is een club van ondernemers uit een bepaald gebied. De doelstelling van een dergelijke vereniging is vaak tweeledig. Enerzijds wil men de krachten bundelen om zo de gemeenschappelijke belangen beter te kunnen behartigen en anderzijds wil men de samenwerking tussen de ondernemers bevorderen. Voor dit laatste is het van belang dat de ondernemers elkaar snel leren kennen bij naam en ook van elkaar weten wat hun expertise is. Daarom kiezen steeds meer ondernemersverenigingen voor een keycord badge of wel een badgehouder met keycord van Keycords.nl.

Keycords.nl bedrukt de keycords met de naam en logo van de ondernemersvereniging. Aan deze bedrukte keycords hangt een Badgehouder van het formaat visitekaartje. Het lid van de vereniging doet zelf in de badge houder zijn of haar eigen visitekaartje en vervolgens is het een soort van ‘verplicht’ dat tijdens de bijeenkomsten eenieder met zijn badgehouder zichtbaar rondloopt. In een oogopslag zien de leden van elkaar hoe ze heten en voor welk bedrijf men werkzaam is. De keycords met de Badgehouders neemt men mee naar huis om deze bij de volgende bijeenkomst weer mee te nemen. Helaas leert de praktijk dat dit niet altijd goed gaat, sommige leden vergeten hun Badgehouder nog wel eens. Dus de organisatie houdt altijd een aanzienlijk aantal badgehouders als reserve achter de hand.

Het grote voordeel van een badge houder/ keycord badge boven een sticker met naam is dat een Keycord met badgehouder de kleding niet aantast. Daarbij toont een naamsticker ‘slechts’ de naam van het lid terwijl je met een visitekaartje in een badgehouder ook gelijk de naam en het logo van de onderneming van het betreffende lid.

                                full color     Badge visitekaartje