Kofferriemen


In deze coronacrisis verlangen we allemaal weer naar de vrijheid en naar de mogelijkheid om op vakantie te gaan. Bepakt en bezakt op pad naar een prachtig strand of mooie natuur en er alleen, samen of met het hele gezin op uit trekken.
Maar als we straks weer mogen vliegen wil niemand bij aankomst een open koffer aantreffen. Of erger nog een lege koffer met alle bagage los op de bagageband. Een kofferriem kan dit voorkomen.
 

Kofferriem als klein cadeau

Een kofferriem is leuk om te krijgen. Daarbij is het bedrukken van kofferriemen een uitstekende manier van reclame maken. Uw naam gaat mee op vakantie met uw relaties. Uw naam is zichtbaar voor alle medepassagiers. En uw cadeautje geeft stevigheid en daarmee zekerheid.
Kofferriemen laten bedrukken is heel eenvoudig. De kofferriem is leverbaar in verschillende kleuren en bedrukken kan ook in verschillende kleuren. Dat maakt de mogelijkheden bijna onbeperkt. De levertijd van onze bedrukte kofferriemen zijn zeer acceptabel. Als u nu bestelt heeft u de bedrukte kofferriemen ruim voor de meivakantie en daarmee nog voldoende tijd om deze bedrukt kofferriemen te geven aan relaties en personeel.

Ik wil meer weten over een bedrukte kofferriem.