Neklint


safety


Een Neklint is niets anders dan een lint dat om de nek wordt gedragen. Het is multifunctioneel. Je kan er sleutels, een badge of een mobiele telefoon aandragen. Dat maakt het neklint ook zo razend populair bij jong en oud.

Een Neklint wordt vaak gebruikt op publieke manifestaties zoals een beurs of een festival. Het is een makkelijk en een veilig item, immers je ziet gelijk dat de drager 'erbij hoort' en als het neklint ook nog eens voorzien wordt van een badge of pasje ziet eenieder ook de naam en eventueel de functie van de drager. Dat maakt niet alleen het contact makkelijker maar ook de veiligheid. De veiligheid kan nog vergroot worden als het pasje wordt voorzien van een toegangscode welke de drager toegang verleent tot bepaalde ruimtes op het evenement of op het muziekfestival; bijvoorbeeld backstage.
 

Neklint met veiligheidssluiting.

Het woord zegt het al; het neklint wordt om de nek gedragen. Extra veilig zijn dan ook de neklinten welke uitgerust zijn met een veiligheidssluiting. Met een simpele beweging is het onderste deel van het neklint los te maken van het deel dat om de nek hangt. Wel zo veilig als het onderste deel onverhoopt ergens achter of in blijft hangen. Keycords.nl levert neklinten in verschillende kleuren, met of zonder bedrukking, met verschillende veiligheidssluitingen en met verschillende bevestigingsmogelijkheden.

Ik wil meer weten over de neklinten van Keycords.nl