Over ons

Keycords.nl is een onderdeel van Tornado International speciaal voor ons grote assortiment keycords.

Tornado International verkoopt relatiegeschenken en promotieartikelen die bedrijven ten behoeve van hun eigen reclamedoelstellingen kunnen laten bedrukken. Bijvoorbeeld om aan relaties uit te delen, te verwerken in goodiebags of aan personeel cadeau te doen.

Tornado International toont zich al 25 jaar een betrouwbare partner voor het bedrukken of laten graveren van populaire, originele en/of handige promotieartikelen voorzien van een eigen tekst of logo. Vanaf 2003 verkopen wij ook keycords, ook wel lanyards genoemd.

Een toen nog nieuw product wat snel heel populair is geworden! Nu heel wat jaren (en miljoenen keycords) later kunnen wij ons dé leverancier voor keycords en badges noemen.

Vele tevreden klanten gingen je reeds voor.

Waarom onze klanten tevreden zijn?

- Scherpe prijzen

- Snelle levertijd

- Persoonlijke Service

- En.. afspraak is afspraak!

 

Met een team specialisten werken wij elke dag met veel plezier voor jou!

 

Over keycords.nl

 

Service

 • Wanneer is keycords.nl telefonisch bereikbaar?

  Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op Telefoon: +31 - (0)297 – 325168. Uitaard kunnen alle vragen 24/7 per email worden verstuurd naar info@tornado.nl

 • Kan ik een sample ontvangen?

  Dat kan uiteraard! Wij staan voor onze kwaliteit en kunnen je gratis en vrijblijvend een sample toesturen.

 • Hoe kan ik bestellen?

  Je bestelt heel eenvoudig jouw keycords met of zonder opdruk via onze shop, per e-mail of telefonisch.

 • Hoe lever ik mijn artwork aan?

  bij voorkeur ontvangen wij jouw logo en/of tekst in een vector Illustrator .eps of .ai formaat. De teksten omzetten naar contouren en uw PMS/Pantone kleur(en) vermelden voor de juiste drukkleur. Als je zelf niet in het bezit bent van jouw logo in dit formaat is dit vaak op te vragen bij uw ontwerper, reclamebureau of huisdrukkerij. Is het voor u niet mogelijk een .eps bestand aan te leveren? Stuur ons wat je hebt en wij gaan na of we ermee kunnen werken. Er hoeft alleen tekst bedrukt te worden? Stuur de tekst in de e-mail mee en geef aan wat het gewenste lettertype is evenals de gewenste drukkleur(en). Technische gegevens voor het aanleveren van artwork voor het drukwerk. Media: DVD/CD-rom, USB stick, E-mail, We-transfer Bestandsformaten:
  - Adobe Illustrator CC of lagere versie (.AI of .EPS)
  - Adobe Photoshop CC of lagere versie (alle formaten)
  - Adobe Indesign CC of lagere versie
  - PDF acrobat 8.0 of lager Opgeslagen als PRESS READY !!!
  - foto's altijd in een resolutie van 300 DPI op 100% formaat
  - Andere bestandsoorten kunnen eventueel verwerkt worden,   neem hiervoor contact op met onderstaand e-mail adres.
  Bij twijfel of eventuele vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen via : info@tornado.nl Indien je niet in staat bent om artwork zoals bovenstaand aan te leveren, dan kun je ons advies vragen over het eventueel maken van een ontwerp.

 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  De standaard levertijd voor bedrukte keycords is 2-3 weken. Dit kan per model keycord afwijken, maar staat bij het keycord aangegeven. Snellere levertijden zijn in overleg vaak mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Onbedrukte keycords uit voorraad hebben een levertijd van 1-2 werkdagen.  

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Geen! Wij leveren onze keycords met gratis verzending.

 • Betaalmogelijkheden

  - Betaling vooraf (Ideal, Wire transfer, Mister Cash)
  - Betaling op factuur

 • Mag ik op rekening betalen?

  Als je een bedrijf hebt en beschikt over een geldig KVK-nummer, vast telefoonnummer (geen 06) en een vast e-mailadres (geen hotmail, gmail, enz) mag je op rekening betalen. 

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Alle artikelen op de site kun je als proefexemplaar bestellen ter beoordeling van de kwaliteit. Voor deze proefexemplaren geldt een zichttermijn van 14 dagen.
  Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Daarna kun je de proefexemplaren gewoon retourneren.

  Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
  - producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.
  - artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of bedrukt zijn met jouw opdruk.