Waarom Badgehouders zo handig zijn.


Badgehouders, gewoon hartstikke handig

ID Badgehouders zijn bijna niet meer weg te denken in onze maatschappij. Niet alleen bij evenementen maar ook bij bedrijven en medische instellingen zien we het gebruik van een badgehouder toenemen.
Steeds meer zien we dat medewerkers en bezoekers een badge houder gebruiken om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld de lift en tot verschillende afdelingen. Als ook bezoekers een badgehouder krijgen komt dit ten goede aan de veiligheid, immers je kan hiermee de toegang tot bepaalde afdelingen toestaan maar ook blokkeren. De badge kan voorzien worden van heel veel informatie zoals wel of geen toegang tot bepaalde deuren maar ook een tijdsslot is mogelijk. Vergelijk het met de keycard van een hotelkamer. Deze is altijd beperkt tot slechts 1 kamer en werkt niet meer na de afgesproken uitcheck tijd.

Een belangrijk voordeel van een badgehouder, misschien wel het grootste voordeel, is dat de medewerker of de bezoeker zijn of haar ID altijd makkelijk bij de hand heeft, dat is makkelijk en scheelt tijd. Daarbij is de kans dat de medewerkere of de bezoeker zijn ID kwijtraakt aanzienlijk kleiner als deze in een badgehouder zit, zeker als daar ook nog eens is voorzien van een van de mogelijke accessoires.
De badgehouders van Keycords.nl kunnen voorzien worden van diverse keycords, clips en andere accessoires. Zo heeft u altijd de Badgehouder die u wilt. Goede en gemakkelijk te gebruiken badgehouders komen de beveiliging van het kantoor, evenement of instelling ten goede. Immers als de medewerker toegang heeft tot zijn eigen badge zal hij of zij niet snel geneigd zijn om ‘mee te lopen’ met een collega of even een badge houder van een collega te lenen. Als u de badgehouder voorziet van een company keycord geeft het ook nog eens een professionele uitstraling en een gevoel van betrokkenheid. Zo neemt het ‘company-gevoel’ alleen maar toe!

Meer info over badgehouders en de mogelijkheden? Neem contact op met ons en wij adviseren u graag.

 0297 32 51 68
 info@keycords.nl

Wil u meer lezen over badgehouders? Klik hier.