De voordelen van BadgehoudersBadgehouders zijn goed te combineren met lanyards en keycords van Keycords.nl. De mogelijkheden van keycords zijn nagenoeg oneindig en dit geldt ook voor badgehouders.

U kunt een badgehouder gebruiken voor:
naamkaarten
toegangskaarten
visitekaartjes
entreebewijzen
ID-kaarten.

Deze vele mogelijkheden komen mede doordat een badge houder in verschillende formaten leverbaar is. We kennen het formaat ‘creditcard’ maar ook het ‘A6 formaat’, dat is een A4-tje 2x dubbelgevouwen en ongeveer zo groot als een ansichtkaart. Een goede badgehouder maakt het mogelijk om elkaar bij naam aan te spreken en zorgt ervoor dat het bedrijfslogo vaak en goed in zicht is.

90 x 60 mm - dit is creditcard formaat
100 x 75 mm - dit is A7 formaat
148 x 105 mm - dit is A6 formaat

Badge houders in combinatie met keycords maken het ook mogelijk om snel een goed onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld de organisatie en de bezoekers. Immers er zijn veel mogelijkheden als het gaat om formaat, bedrukking en kleur om onderscheid te maken.

Enkele voordelen van badgehouders zijn:
- Mooi te combineren met een keycord
- Kunnen vaker gebruikt worden (duurzaam)
- Goede zichtbaarheid logo
- Snel leverbaar en inzetbaar
- Veiligheid door juiste controlemogelijkheden
- Onderscheid mogelijk

Bij een badgehouder denkt u natuurlijk snel aan een hoesje met daarin de mogelijkheid om een papier of kaartje te plaatsen. Echter een badgehouder kan ook een bedrukt pvc-pasje zijn. Denk ook hier weer aan het formaat ‘creditcard’ deze kaarten zijn steeds voordeliger en gemakkelijker te bedrukken. Daarbij kan een pvc-pasje gemakkelijk voorzien worden van een stansgaatje en daarmee is het weer goed te combineren met een keycord en een clip die door het stansgaatje past waardoor het pasje veilig vast zit. Zo hebben organisatoren, bezoekers en deelnemers een mooie en goed leesbare full-colour-badge. Tevens zijn de pvc-pasjes te bedrukken met een QR-code of een magneetstrip hetgeen de mogelijkheden op het gebied van veiligheid door toegangsmogelijkheden en beperkingen nog meer uitbreidt.

Badgehouder

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van badgehouders in combinatie met keycords neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag als het gaat om de juiste keuze van een badge houder.

 0297 32 51 68
 info@keycords.nl