Keycord in de zorg


Altijd druk, hygiëne voorop en snelheid is belangrijk.Deze woorden hebben allemaal betrekking op het werken in de zorg en hoe vervelend is het dan als je de toegangspas moet zoeken in je uniform. Met een keycord met hieraan jouw toegangspas is dit probleem opgelost. Dit bedrukte keycord is altijd binnen handbereik, zo gepakt en met een handig trekkoord eraan is het openen van deuren zo gedaan. Jouw pas is goed beschermt door de extra stevige badgehouder.

Door de veiligheidsclip in de nek van het keycords, kan dit koord veilig worden gebruikt, blijf je per ongeluk ergens aan hangen, geen probleem, het koord schiet los en er is niets aan de hand. Of je nou een toegangspas hebt voor in het ziekenhuis, het verzorgingstehuis of een andere instelling, met een keycord heb jij jouw pas altijd bij de hand.

En niet alleen tijdens het werk is het fijn dat jouw pas aan een lanyard is bevestigd. Maar ook thuis en onderweg, want door er een opvallend koord aan te bevestigen is deze pas altijd te vinden en is het zoek raken verleden tijd.